Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αυγουστιάτικη απόδραση!!

 Ενα ευχάριστο και δροσερό τριήμερο  στο κήπο της αδερφής μου με  υπέροχα λουλούδια
και ωραίες πεταλούδες που πρώτη φορά βλέπω απο κοντά. Το πρωί έρχονταν οι  πεταλούδες και το απόγευμα οι αγριομέλισσες.Πολύ μέλι έχει αυτό το λουλούδι...........
 Ντάλιες και όμορφα τριαντάφυλλα  με υπέροχα χρώμματα.Είναι τόσο ωραία να μένεις σε μονοκατοικία  στο διαμέρισμα όσα λουλούδια και να έχεις είναι στενάχωρα.

 Και μέσα   στο σπίτι λουλούδια και πεταλούδες με το βελονάκι.......


Η  θέα από το μπαλκόνι  του σπιτιού ...στο βάθος ο κάμπος της Αρχαίας Ολυμπίας.
 Εξω απο το παλαιό μουσείο παρακολουθήσαμε μιά συναυλία με τραγόυδια  του Δ.Μούτση,προσφορά του δήμαρχου  την ημέρα που όλα τα μουσεία ήταν ανοιχτά για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο,ήταν υπέροχα!!!!!
και εδώ ο Λέων που γέρασε  και όπου βρίσκει ξαπλώνει ....όποιος  πειράξει όμως την αδερφή μου τόν έφαγε!!!!!!!.........ειναι τόσο καλό σκυλί τον αγαπάμε πολύ!!!!!!
Ετσι ήρεμα και απλά πέρασαν οι μέρες και έφυγα με την ευχή να ξαναβρεθούμε........

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Τα πλεκτά και τα κεντηματά της........







Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιαιρωμένη στην μοναδική και αγαπημένη μου αδελφή!!!!!!
Τα πλεκτά και τα κεντήματα  που σας παρουσιάζω είναι  απ'τα χεράκια της ,έχει μάθει να πλέκει και να κεντά από δέκα χρονών κοριτσάκι, το σπίτι της ειναι γεμάτο με ωραίες δαντέλες και υπέροχα τραπεζομάντηλα .Η αγαπημένη μου αδελφή μένει  στο πιό ωραίο μέρος της Ελλάδας την Αρχαία Ολυμπία  ,πολύ μακριά δεν είναι μα εμένα μου λέιπει.Σε λίγες μέρες θα είμαι μαζί της και θα σας δείξω και άλλα χειροποίητα  πλεκτά ,πιστεύω να  σας άρεσουν.
Σας εύχομαι Καλό μήνα να περνάτε καλά και η Παναγία να μαζί μας.
Back to Top